Additionele bewerkingen

Reobijn is anders en meer dan alleen een leverancier van kunststof producten. Het totaalconcept is de specialiteit van het huis. Dat kan een aparte bewerking zijn. Of een halffabricaat. Enkele voorbeelden: assemblage, bedrukken, verchromen of ultrasoon lassen. Waar mogelijk doen we dat in eigen beheer. Met enkele vaste partners voor aanvullende diensten kunnen we u altijd optimaal van dienst zijn.

Tampondrukken

Kennis en organisatie

Door onze strikte organisatie en flexibiliteit kunnen we net dat beetje extra bieden. Daarbij kunt u denken aan:

  • Finishing, zoals tampon- en zeefdrukken, hotstampen, coaten of verchromen
  • Assemblage- en montagewerkzaamheden
  • Ultrasoonlassen, spiegellassen of andere lastechnieken
  • Verpakken, stickeren en labelen

De bewerkingen kunnen bij de spuitgietmachine (in-line) of als een volledig geautomatiseerd proces worden uitgevoerd. Ook hebben we de mogelijkheid voor specifieke bewerkingen of bijzondere werkzaamheden.

Onze logistieke experts beheren een uitstekende supply chain die draait om voorbereiding, bevoorraden en voorraad. Met onze schil van flexibele krachten kunnen we direct anticiperen op de vraag.

Total Cost of Ownership

U wilt natuurlijk een zo goed mogelijk product voor een zo laag mogelijke prijs. Reobijn denkt met u mee als het gaat om de Total Cost of Ownership (TCO). Hierbij is belangrijk om alle kosten in overweging te nemen zoals kosten voor additionele bewerkingen, logistieke kosten, voorraadkosten, financieringskosten, afstemmingskosten en overige kosten. Door onze ervaring in efficiënt produceren en aanvullende bewerkingen proberen wij uw TCO zo laag mogelijk te houden.