Custom moulding

De keus in kunststoffen is groot, de eigenschappen divers en daarom is eigenlijk niets onmogelijk als het gaat om spuitgieten. U kunt het zo gek niet bedenken of het is weleens bij Reobijn uit de matrijzen gerold.

Bespreek uw idee met onze engineers en wij denken met u mee. Wie weet leidt het tot een mooie relatie zoals we er al zoveel hebben in diverse branches en sectoren zoals vermeld op deze site. Andere voorbeelden zijn de agrarische- en logistieke sector en de meubel- en fietsindustrie die regelmatig bij ons aankloppen.

Custom Moulding

Diversiteit aan spuitgietproducten

Met onze hypermoderne apparatuur deinzen wij niet terug voor een ingewikkeld vraagstuk. Voeg daarbij onze uitgebreide kennis, begrip van klantenbehoefte, onbegrensde toewijding en superieure service en u begrijpt waarom Reobijn zich onderscheidt van andere bedrijven.

Wij gaan net een stapje verder als het gaat om samenwerking met u. Van concept tot levering bewaken wij de kwaliteit en de kosten.

En Reobijn is altijd in beweging. Een mooi voorbeeld is het gebruik van biobased- en gerecycelde kunststof, een gebied waarin wij nog dagelijks leren.